Viru Cafe Lyon on sügiseks valmis – 1. oktoobrist pakume uut maitsekollektsiooni à la carte menüüst.
Oluliselt täienes vegan-roogade valik, mille hulgast leiab näiteks kitsejuustutäidisega suvikõrvitsat, Lyoni omatehtud baguette´i hummuse ja ahjupaprikaga, Rohelist salatit Kalamatsi paneer-juustuga jt.
Põnevaid roogi on valikus mitmeid – nt Prantsusmaa Lyoni traditsioonilisest menüüst inspireeritud linnulihavorst, mis on kohapeal valminud või Prantsuse moodi pitsa. Eriliseks roaks on ka hirvelihatartar ja pardimaks. Kalasõbrad saavad traditsioonilise mereannihautise Bouillabaisse´i kõrval nautida kohakotletti või veinis hautatud rannakarpe.
Magusroogadest väärib kindlasti proovimist Roosa mannavaht Kalamatsi magusa kitsepiima-toorjuustukreemiga Lyoni moodi.
Pagaritoodete valikusse lisandus mitmeid põnevaid küpsetisi- rukki-croissant, rukki-croissant porgandiga, croissant kohupiima-moonitäidisega. Peagi jõuavad müügile hõrgutav kõrvitsakook ja vikerkaare-
rullkook.
Uue menüü koostas Lyoni peapagar Jürgen Lip ja peapagar Roman Klotsihhin
Bon appètit!