Lihavõtte-brunch Cafe Lyonis

Lihavõtte- brunch Viru Cafe Lyonis 5. aprill 12-15:00

Sooja toidu valik

  • 63°C küpsenud kanamuna Hollandi kastme, krõbeda toorsuitsupeekoni ja brioche`ga
  • Munapuder tüümiani ja 39 °C küpsenud forellifileega

Külmlaud

Räimeterriin musta leiva ja sibulamoosiga

Marineeritud kanamunad Dijoni sinepi kreemi ja musta sibulaga

Aiaroheline salat värske kartuli ja röstitud erinevate pähklitega

Muna-kuskussisalat tomati, murulauguaioli ja forellimarjaga

Õrnsoolatud forell roosa kodujuustu ja brioche`ga

Soolased kohupiimapannkoogid praetud seente ja pruuni võiga maitsestatud piimapulbriga

Marineeritud küülikuliha suitsuse munakollasekreemi ja värske soolakurgiga

Vinnutatud pardi rinnafilee tüümianiga

Praetud veisemaks kreemiste parmesani-sibulate ja poolkuivatatud tomatitega

Puuviljasalat vürtsise palsamiäädika reduktsiooniga

La Flamiche au Maroilles– ehk erinevate valgete juustudega täidetud pirukas

White queen valgehallitusjuustu ja basiiliku quiche

Magusavalikus

Erinevad Lyoni koogid ja maiuspalad

Hind ühele: 19.-, broneeri laud: viru@cafelyon.ee või 622 9297



Liitu uudiskirjaga