Kevad-brunch Meistri ja Viru Lyonis

KORVITÄIS MAITSEELAMUSI LYONI BRUNCH`IL!

Lihavõttejänkud kutsuvad Sind pühapäeval, 16. aprillil 12-15.00 kevad-brunch`ile Meistri või Viru Lyoni restorani!

Lauad on hõrgutistest lookas, valikus erinevaid lihavõttesuupisteid, salateid, pirukaid ja kooke. Hind täiskasvanule 19.90,
7-14aastastele 14.-, 3-6aastastele 6.- alla 3-aastastele tasuta. Broneeri laud:
Viru Lyoni – viru@cafelyon.eeLyoni lihavõttepesad
Meistri Lyoni – info@cafelyon.ee
Viru Lyoni restoran asub Viru Keskuse pargipoolsel küljel eraldi sissepääsuga õuest.
Meistri Cafe Lyon asub Meistri 22 Tallinnas, Õismäe veerel.

VIRU LYONI MENÜÜ

Lihavõttetervitus

Koksimun
ad / parimad küpsetised / 2 munamääret

Soe toit

– Prantsuslihavõtteroadpärane soolane crêpe suitsutatud seasingi ja Hollandi kastmega

– Magus crêpe värskete puuviljade ja maiasmoka jogurtiga

Külmlaud

– Tursamaksasalat Prantsuse sinepi ja krõbeda kappariga

– Ehtsa võiga lehttainarull räime ja muna-punasibulamarmelaadiga

– Rukola ja rohelise sibula salat võis küpsetatud varajase kartuli ning muna-smetana-kastmega

– Muna-kuskussisalat tomati, käsitsi valmistatud klassikalise majoneesi ja forellimarjaga

– 12 tundi soolatud ning viinaga maitsestatud forell värske tilli ja musta pipraga

– Ürtide ja vürtsidega marineeritud kana

– Täidetud krõbe kukkel Prantsuse munapudru ja värskete ürtidega lihavõttemunad

– Röstitud lihapallid pikantses Bloody Mary kastmes

– Spinati ja Cheddari juustu strata

– Lyoni lihavõtte-quiche

Magusalaud

Lyoni kohapeal käsitööna valminud küpsetised

MENÜÜ MEISTRI LYONIS

Lihavõttetervitus

Koksimunad / parimad küpsetised / 2 munamääret

Soe toit

– Prantsuspärane soolane crêpe seasingi ja Emmentali juustuga

– Magus crêpe värskete puuviljade ja maiasmoka jogurtiga

Külmlaud

– Ehtsa võiga valmistatud lahtine lehttainapirukas räime ja muna-punasibulakreemigaPajutibu

– Waldorfi salat teralise Prantsuse sinepi ja krõbeda kappariga

– Rukolasalat ahjus küpsetatud „ Laura“ kartuli ja muna-smetana-kastmega

– Muna-kuskussisalat tomati, käsitsi valmistatud klassikalise majoneesi ja musta pipraga

– 12 tundi soolatud forell värske tilli ja punapeediga

– Madalal temperatuuril küpsetatud kanaliha vürtsikas valge veini leemes

– Krõbe brioche & seasisefilee muna-mädarõikasalatiga

– Linnumaksapasteet marineeritud kurgi ja musta leivaga

– Lyoni lihavõtte-quiche

Magusalaud

Lyoni kohapeal käsitööna valminud küpsetised



Liitu uudiskirjaga