Isadepäeva-brunch Viru ja Meistri Lyonis!

[:et]Tõstame isad aukohale! Tule 8. novembril  12.00-16.00 kogu perega isadepäeva-brunch`ile Meistri või Viru Cafe Lyoni! Lauad on prantsuse köögi hõrgutistest lookas – valikus nii soolaseid kui magusaid, külmi ja sooje roogi. Söö palju kõhtu mahub!

Brunch`i hind on täiskasvanule 19 eurot, 5-12a lapsele 14 eurot, alla 5a lastele tasuta.

Reserveeri laud:
12-14.00 või
14-16.00

Meistri Cafe Lyon: info@cafelyon.ee
Viru Cafe Lyon: viru@cafelyon.ee

MEISTRI CAFE LYONI BRUNCH`I MENÜÜ

Soe toit (saab lauast tellida):

  • Tatrapliinid kalamarja, smetana ja hapukurgiga
  • Pissaladière Prantsuse moodi pitsa sibulate, anšooviste ja oliividega

Külmlaud:

  • Waldorfi salat madalküpsetatud sidrunimarinaadis kanaga
  • Värske salat erinevate lisandite ja kastmetega (Muna, marineeritud fenkol, soolakurk, kuivatatud tomatid, kartulikrõpsus, röstitud kõrvitsaseemner, Caesari kaste, vinegrett- või jogurtikaste)
  • Veisekeeletarrend mädarõikakreemiga
  • Õrnsoolalõhe nõrutatud hapukoore ja spinati-kartulipliinidega
  • Räimefileed musta leiva ja munakollasega
  • Croque monsieur
    Kanamaksa- pâté sibulamoosiga
  • Kanakoiva-rillettes
  • Punase sibula ja parmesani quiche

Magusavalik

  • Piparmünditrühvlid
  • Brioche au caramel beurre salé ehk kaneeli ja meresoolakaramelliga pärg
  • Õuna-mustika kattega clafoutis

VIRU CAFE LYONI BRUNCH`I MENÜÜ

Soe toit (lauast saab tellida):

  • Tatrapliinid heeringamarja, smetana ja hapukurgiga
  • Pissaladière ehk Prantsuse moodi pitsa sibulate, anšooviste ja oliividega

Külmlaud

  • Tüümianiga maitsestatud ning vinnutatud pardirinnafilee
  • Suitsused kalkunirulaadilõiked pruuni võiga
  • Peedi ja sidruniga soolatud forellifilee
  • Röstitud seasisefilee vinnutatud lambalihatartariga
  • Veisemaksapasteet röstitud brioche`i koorikus
  • Muna-kuskussisalat tomati, murulauguaioli ja kalamarjaga
  • Roheline salat ahjukartulite ja röstitud pähklitega
  • Kitsejuustu- ja rukola-sushi
  • Tellicherry pipraga maitsestatud puuviljad
  • Flamiche au Maroilles – ehk erinevate juustudega täidetud pirukas
  • Punase sibula ja parmesani quiche

Magusavalik

  • Piparmünditrühvlid
  • Brioche au caramel beurre salé ehk kaneeli ja meresoolakaramelliga pärg
  • Õuna-mustika kattega clafoutis

isadPostitus

Kõik, kes brunch’ile ei jõua, saavad tordi või kringli tellida kodus maiustamiseks!

 [:en]Tõstame isad aukohale! Tule 8. novembril  12.00-16.00 kogu perega isadepäeva-brunch`ile Meistri või Viru Cafe Lyoni! Lauad on prantsuse köögi hõrgutistest lookas – valikus nii soolaseid kui magusaid, külmi ja sooje roogi. Söö palju kõhtu mahub!

Brunch`i hind on täiskasvanule 19 eurot, 5-12a lapsele 14 eurot, alla 5a lastele tasuta.

Reserveeri laud:
12-14.00 või
14-16.00

Meistri Cafe Lyon: info@cafelyon.ee
Viru Cafe Lyon: viru@cafelyon.ee

MEISTRI CAFE LYONI BRUNCH`I MENÜÜ

Soe toit (saab lauast tellida):

  • Tatrapliinid kalamarja, smetana ja hapukurgiga
  • Pissaladière Prantsuse moodi pitsa sibulate, anšooviste ja oliividega

Külmlaud:

  • Waldorfi salat madalküpsetatud sidrunimarinaadis kanaga
  • Värske salat erinevate lisandite ja kastmetega (Muna, marineeritud fenkol, soolakurk, kuivatatud tomatid, kartulikrõpsus, röstitud kõrvitsaseemner, Caesari kaste, vinegrett- või jogurtikaste)
  • Veisekeeletarrend mädarõikakreemiga
  • Õrnsoolalõhe nõrutatud hapukoore ja spinati-kartulipliinidega
  • Räimefileed musta leiva ja munakollasega
  • Croque monsieur
    Kanamaksa- pâté sibulamoosiga
  • Kanakoiva-rillettes
  • Punase sibula ja parmesani quiche

Magusavalik

  • Piparmünditrühvlid
  • Brioche au caramel beurre salé ehk kaneeli ja meresoolakaramelliga pärg
  • Õuna-mustika kattega clafoutis

VIRU CAFE LYONI BRUNCH`I MENÜÜ

Soe toit (lauast saab tellida):

  • Tatrapliinid heeringamarja, smetana ja hapukurgiga
  • Pissaladière ehk Prantsuse moodi pitsa sibulate, anšooviste ja oliividega

Külmlaud

  • Tüümianiga maitsestatud ning vinnutatud pardirinnafilee
  • Suitsused kalkunirulaadilõiked pruuni võiga
  • Peedi ja sidruniga soolatud forellifilee
  • Röstitud seasisefilee vinnutatud lambalihatartariga
  • Veisemaksapasteet röstitud brioche`i koorikus
  • Muna-kuskussisalat tomati, murulauguaioli ja kalamarjaga
  • Roheline salat ahjukartulite ja röstitud pähklitega
  • Kitsejuustu- ja rukola-sushi
  • Tellicherry pipraga maitsestatud puuviljad
  • Flamiche au Maroilles – ehk erinevate juustudega täidetud pirukas
  • Punase sibula ja parmesani quiche

Magusavalik

  • Piparmünditrühvlid
  • Brioche au caramel beurre salé ehk kaneeli ja meresoolakaramelliga pärg
  • Õuna-mustika kattega clafoutis

isadPostitus

 [:]



Liitu uudiskirjaga