Gurmee-brunch “Mine metsa kui hea”

Tule mõnule 25. jaanuar 12-15 Viru Cafe Lyoni esimesel gurmee-brunch´il ehtsate, otse Prantsusmaalt pärit toorainest valminud hõrgutiste saatel! Brunch´i road on inspireeritud Põhja-Prantsusmaa piirkonnast Nord-Pas-de-Calais. Rikkaliku valikuga külmlaualt leiad värskeid austreid, sinimerikarpe, jaanalinnusuupistet, jäneselihaterriini jt. Sooja toidu valikust saad tellida ühe oma lemmiku, menüüs on hautatud veisepõske, küülikukoiba, valget kala erinevate lisanditega.

Broneeri koht maitsetest pungil brunch´ile: viru@cafelyon.ee või 622 9297. Hind vaid 19.- eurot, kuni 12-aastasele lapsele 14.- eurot.

MENÜÜ

Külmlaud

  • Värsked austrid
  • Värsked sinimerikarbid otse Prantsusmaa rannikult, hautatud „Semillon“ viinamarjasordist villitud veinis
  • Jaanalinnu-carpaccio
  • Jäneselihaterriin šerriäädikas hautatud sibulatega
  • Suitsutatud ja piimas küpsetatud kalkuniliharulaadi lõiked
  • La Flamiche au Maroilles– ehk erinevate valgete juustudega täidetud pirukas
  • Päikesekuivatatud tomatite, basiiliku- ja Gruyere juustuga quiche
  • Pardi ja kitsejuustu kohting pipra ning küüslauguga
  • Suitsusoola- ja pipramekised puuviljad Lyoni isetehtud magusa tšillikastmega
  • Röstitud endiivia salat maapähklite- ja karamelliga
  • Peediga marineeritud forellifilee ja krõbe brioche

Soelaud,
Teenindajalt saab tellida valikuliselt, kas:

  • Hautatud veisepõske omas mahlas rosmariiniga või
  • Hautatud küülikukoiba õllekastmes või
  • „Kala otse võrgust“ rohkete ürtidega

Lisandiks, kas:

  • Hautatud- ja röstitud kartulid pruuni võiga, või
  • Üleöö küpsenud punapeet juurikaliste kaisus või
  • Piimas hautatud endiivia musta pipraga.

Magusavalikus Prantsuse hõrgutised.



Liitu uudiskirjaga