Lihavõtte- brunch Viru Cafe Lyonis 5. aprill 12-15:00
Sooja toidu valik
- 63°C küpsenud kanamuna Hollandi kastme, krõbeda toorsuitsupeekoni ja brioche`ga
- Munapuder tüümiani ja 39 °C küpsenud forellifileega
Külmlaud
Räimeterriin musta leiva ja sibulamoosiga
Marineeritud kanamunad Dijoni sinepi kreemi ja musta sibulaga
Aiaroheline salat värske kartuli ja röstitud erinevate pähklitega
Muna-kuskussisalat tomati, murulauguaioli ja forellimarjaga
Õrnsoolatud forell roosa kodujuustu ja brioche`ga
Soolased kohupiimapannkoogid praetud seente ja pruuni võiga maitsestatud piimapulbriga
Marineeritud küülikuliha suitsuse munakollasekreemi ja värske soolakurgiga
Vinnutatud pardi rinnafilee tüümianiga
Praetud veisemaks kreemiste parmesani-sibulate ja poolkuivatatud tomatitega
Puuviljasalat vürtsise palsamiäädika reduktsiooniga
La Flamiche au Maroilles– ehk erinevate valgete juustudega täidetud pirukas
White queen valgehallitusjuustu ja basiiliku quiche
Magusavalikus
Erinevad Lyoni koogid ja maiuspalad
Hind ühele: 19.-, broneeri laud: viru@cafelyon.ee või 622 9297