[:et]Tule 31. detsembril kell 20.00 Viru Cafe Lyoni lõbusale aastavahetuspeole! Sind ootavad:
I käik Lyoni hõrgutavad suupisted mitmes vaatuses
II käik lõbus ja kaasahaarav komöödiaetendus
III käik ahvatlevad moorpraed
IV käik apetiitne varietee-show
V käik elav muusika Kadri Kasakult
VI käik Vahetame käiku 2015-2016 ja naudime linna ilutulestikku, uue aasta tervitusjook Lyonilt
VII käik suurejooneline tort
VIII käik Disko DJ Hannes Kalamäega varaste hommikutundideni!
Vinge aastavahetusprogrammi hind kuni 15. detsembrini 79.-, hiljem 89.-
Broneeri koht: viru@cafelyon.ee või 622 9297
Parim aastavahetuspidu Tallinnas!
VIRU LYONI PEAKOKK JÜRGEN LIPU KOOSTATUD MENÜÜ
Sissejuhatus õhtusööki
• Bouillabaisse ehk Lyoni meelemürk
• Avokaadojogurt Läänemere kalamarjaga
• Lyoni 3 määret – tursamaksa, metsaseente ja veiselihaga röstitud baguette`il
• Pardiliha-jerky & kartulikrõpsud
Eelroog
• Pardimaksa-mille-feuille soolaste lillkapsakommidega
Pearoog
• 49°C juures küpsetatud vasikaliha jõhvikamüsli , Talvenaudingu mahla ja peedikrõbuskitega
• Kammkarp ja suitsuangerjas vahustatud jogurti , kurgiemulsiooni ning hapuoblikakreemiga
Dessert
• Lyoni aastavahetustort „Extra 2016“[:en]Tule 31. detsembril kell 20.00 Viru Cafe Lyoni lõbusale aastavahetuspeole! Sind ootavad:
I käik Lyoni hõrgutavad suupisted mitmes vaatuses
II käik lõbus ja kaasahaarav komöödiaetendus
III käik ahvatlevad moorpraed
IV käik apetiitne varietee-show
V käik elav muusika Kadri Kasakult
VI käik Vahetame käiku 2015-2016 ja naudime linna ilutulestikku, uue aasta tervitusjook Lyonilt
VII käik suurejooneline tort
VIII käik Disko DJ Hannes Kalamäega varaste hommikutundideni!
Vinge aastavahetusprogrammi hind kuni 15. detsembrini 79.-, hiljem 89.-
Broneeri koht: viru@cafelyon.ee või 622 9297
Parim aastavahetuspidu Tallinnas!
MENÜÜ
Sissejuhatus õhtusööki
• Bouillabaisse ehk Lyoni meelemürk
• Avokaadojogurt Läänemere kalamarjaga
• Lyoni 3 määret – tursamaksa, metsaseente ja veiselihaga röstitud baguette`il
• Pardiliha-jerky & kartulikrõpsud
Eelroog
• Pardimaksa-mille-feuille soolaste lillkapsakommidega
Pearoog
• 49°C juures küpsetatud vasikaliha jõhvikamüsli , Talvenaudingu mahla ja peedikrõbuskitega
• Kammkarp ja suitsuangerjas vahustatud jogurti , kurgiemulsiooni ning hapuoblikakreemiga
Dessert
• Lyoni aastavahetustort „Extra 2016“
[:]