Ahvatlevad eelroad, hõrgutavad moorpraed ja isuäratavad magustoidud, saatjaks Birgit Õigemeele kaunid laulud! 14. veebruaril kell 20:00
SÕBRAPÄEVA MENÜÜ VIRU LYONIS
I eelroog
Värskelt toormarineeritud meriahven granaatõunaseemnete, kuivatatud musta pipra, aedkoriandri, röstitud päevalilleseemnete ja mangoldiga
Varaschin Prosecco Extra Brut
II eelroog
Tumedas kanaleemes valminud ravioolid suitsutatud kanamaksa, punapeedi ja beebispinatiga
Bouchard Aine&Fils, Pinot Noir
I pearoog
Punase veini ja musta ploomiga röstitud jänesekints koos marineeritud peetide ja karusmarjakastmega
Shiraz-Cabernet, Salomon Estate Norwood
II pearoog
Pikalt küpsenud lambaabaliha õunatrio ja vürtsika ürdileemega
XIII Lunas Crianza, Rioja
Magustoit
Kaks magustoitu ühes: Puuviljase brioche´i kohting muskaatpähklise pistaatsiajäätise ning rosmariinis karamelliseeritud maapirniga, saatjaks granaatõuna vahuvein
Hind ühele: 49.- Veinipakett toidu kõrvale: 15.-
Broneeri õhtusöök ja kontsert: viru@cafelyon.ee või tel 622 9297