Lyoni Tallinna ja Viimsi kohviku eripäraks on oma pagarikoda, kus Prantsuse populaarseimas ahjus küpsetatakse kohapeal käsitööna algusest lõpuni tehtud tainast ehtsa või ja sooja südamega hõrgutavaid prantssaiu, pirukaid, kringleid jt küpsetisi. Lyoni kohviku peapagar on tunnustatud pagar ning kondiiter Roman Klotsihhin, kes on parimate Prantsuse retseptide ja kohaliku toorainega koostanud nii Meistri Lyoni kui ka Vimsi Lyoni kohviku küpsetiste ja koogimenüü. Lyoni pagarikojas valmivad klassikalised, aga ka erinevate täidistega croissant´id, pikad saiad, magusad ja soolased pirukad, kringlid, tordid, koogid, naturaalse juuretisega leivad jt.
Lyoni kohviku ja restorani kondiitritoodete seast leiab nii uhkeid torte, ahvatlevaid koogikesi kui ka magusaid ampse makroonide või küpsiste näol. Klientide erilised lemmikud on ekleerid, Doux Lyon tort, šokolaadi- ja pistaatsiakreemist pungil Opera tort, krõbedad marjamütsiga beseekoogikesed, šokolaadi-mousse jt.
Tõeline prantslanna valmistub peoks peegli ees, nii on võimalik kooke, torte ja kringleid peolauale ette tellida siit.