KORVITÄIS MAITSEELAMUSI LYONI BRUNCH`IL!
Lihavõttejänkud kutsuvad Sind pühapäeval, 16. aprillil 12-15.00 kevad-brunch`ile Meistri või Viru Lyoni restorani!
Lauad on hõrgutistest lookas, valikus erinevaid lihavõttesuupisteid, salateid, pirukaid ja kooke. Hind täiskasvanule 19.90,
7-14aastastele 14.-, 3-6aastastele 6.- alla 3-aastastele tasuta. Broneeri laud:
Viru Lyoni – viru@cafelyon.ee
Meistri Lyoni – info@cafelyon.ee
Viru Lyoni restoran asub Viru Keskuse pargipoolsel küljel eraldi sissepääsuga õuest.
Meistri Cafe Lyon asub Meistri 22 Tallinnas, Õismäe veerel.
VIRU LYONI MENÜÜ
Lihavõttetervitus
Koksimun
ad / parimad küpsetised / 2 munamääret
Soe toit
– Prantsuspärane soolane crêpe suitsutatud seasingi ja Hollandi kastmega
– Magus crêpe värskete puuviljade ja maiasmoka jogurtiga
Külmlaud
– Tursamaksasalat Prantsuse sinepi ja krõbeda kappariga
– Ehtsa võiga lehttainarull räime ja muna-punasibulamarmelaadiga
– Rukola ja rohelise sibula salat võis küpsetatud varajase kartuli ning muna-smetana-kastmega
– Muna-kuskussisalat tomati, käsitsi valmistatud klassikalise majoneesi ja forellimarjaga
– 12 tundi soolatud ning viinaga maitsestatud forell värske tilli ja musta pipraga
– Ürtide ja vürtsidega marineeritud kana
– Täidetud krõbe kukkel Prantsuse munapudru ja värskete ürtidega
– Röstitud lihapallid pikantses Bloody Mary kastmes
– Spinati ja Cheddari juustu strata
– Lyoni lihavõtte-quiche
Magusalaud
Lyoni kohapeal käsitööna valminud küpsetised
MENÜÜ MEISTRI LYONIS
Lihavõttetervitus
Koksimunad / parimad küpsetised / 2 munamääret
Soe toit
– Prantsuspärane soolane crêpe seasingi ja Emmentali juustuga
– Magus crêpe värskete puuviljade ja maiasmoka jogurtiga
Külmlaud
– Ehtsa võiga valmistatud lahtine lehttainapirukas räime ja muna-punasibulakreemiga
– Waldorfi salat teralise Prantsuse sinepi ja krõbeda kappariga
– Rukolasalat ahjus küpsetatud „ Laura“ kartuli ja muna-smetana-kastmega
– Muna-kuskussisalat tomati, käsitsi valmistatud klassikalise majoneesi ja musta pipraga
– 12 tundi soolatud forell värske tilli ja punapeediga
– Madalal temperatuuril küpsetatud kanaliha vürtsikas valge veini leemes
– Krõbe brioche & seasisefilee muna-mädarõikasalatiga
– Linnumaksapasteet marineeritud kurgi ja musta leivaga
– Lyoni lihavõtte-quiche
Magusalaud
Lyoni kohapeal käsitööna valminud küpsetised