Michelini kokk Sasu Laukkonen Lyonis

13. veebruaril 2014 kell 19.00 on Cafe Lyonis Soome parima restorani 2013, Chef & Sommelier peakokk Sasu Laukkonen, kes teeb koos Mihkel Heinmetsaga 6-käigulise Lyoni õhtusöögi „Sõprade ringis!“ Chef&Sommelier restoran on pälvinud ka Michelini tähe.

MENÜÜ
– Hõrgutavad sinimerikarbid kurgiroaga (Sasu)
– Kergelt suitsutatud räim serveeritud 30-minutilise kurgitartari, heeringamarja ja estragonimajoneesiga (Lyon)
Eelroogade juurde serveerime Chardonnay, Vieilles Vignes, 2010 Albert Bichot.
– Seller täies koosseisus, kaaslaseks pähklid (Sasu). Toidu juurde serveerime Chablis Ropiteau 2009.
– Madalküpsetatud veis, üleküpsetatud rõõsakoore ja pruunistatud võiga maitsestatud lillkapsapüree, veisekondimahl ja oliivisool (Lyon). Toidu juurde serveerime Pinot Noir, Secret de Famille, 2009 Albert Bichot
-Jeruusalemma artišoki jäätis karamellkastme ja kohvikreemiga (Sasu)
-Suitsutatud õuna vaht maasikate ja äädikaželeega (Lyon)

Hõrgutava õhtusöögi hind koos veinidega on 69 eurot. Õhtusöögile registreerumine: info@cafelyon.ee või tel: 622 9218.

Sasu Laukkonen



Liitu uudiskirjaga