Sel aastal tulevad lihavõtted teisiti – Viru Cafe Lyoni kalavõtte gurmee-brunch`il!
27. märtsil kella 12-15.00 pakume parimaid suupisteid, salateid, mopstükke kalast! Sekka mõni pala ka lihast! Lauad on kalahõrgutistest lookas, valikus ka soe toit. Söö palju kõhtu mahub!
Hind: 25 eurot. Lastele: kuni 6a tasuta, 7-12a 13.-.
Broneeri laud: viru@cafelyon.ee
Kes soovib traditsiooniliselt liha võtta, tulgu aga julgelt Meistri Cafe Lyoni lihavõtte-brunch`ile, mis toimub samal päeval 13.30-16.00! Tutvu üritusega siin.
MENÜÜ
Soe toit
• Võis küpsetatud kohafilee värske kartuli, keedumuna ja vahustatud smetanaga
• Ürtidega maitsestatud munapuder hõrgu kanaga
Külmlaud
• Kilupirukad sibulamoosiga
• Marineeritud kanamunad prantsuse sinepi kreemi ja musta sibulaga
• Aiaroheline salat värske kartuli ja kuumsuitsukala kreemiga
• Muna-kuskussisalat tomati, musta majoneesi ja forellimarjaga
• Soolatud tursk roosa kodujuustu ja jogurtiga
• „Kuiv“ bouillabaisse
• Rannakarbid veini-estragonileemega
• Laagerdunud veiseliha heeringamarjaga
• Toormarineeritud hiidkrevetid vürtside ja koriandriga
• Puuviljasalat vürtsika Tellicherry pipraga
• La flamiche au Maroilles – ehk erinevate juustudega täidetud pirukas
Magus
- Mustikamakroonid
- Chouquette
- Karamelli-flan