Kalavõtte gurmee-brunch Viru Cafe Lyonis

Sel aastal tulevad lihavõtted teisiti – Viru Cafe Lyoni kalavõtte gurmee-brunch`il!

27. märtsil kella 12-15.00 pakume parimaid suupisteid, salateid, mopstükke kalast! Sekka mõni pala ka lihast! Lauad on kalahõrgutistest lookas, valikus ka soe toit. Söö palju kõhtu mahub!
Hind: 25 eurot. Lastele: kuni 6a tasuta, 7-12a 13.-.

Broneeri laud: viru@cafelyon.ee

Kes soovib traditsiooniliselt liha võtta, tulgu aga julgelt Meistri Cafe Lyoni lihavõtte-brunch`ile, mis toimub samal päeval 13.30-16.00! Tutvu üritusega siin.

MENÜÜ
Soe toit
• Võis küpsetatud kohafilee värske kartuli, keedumuna ja vahustatud smetanaga
• Ürtidega maitsestatud munapuder hõrgu kanaga

Külmlaud
• Kilupirukad sibulamoosiga
• Marineeritud kanamunad prantsuse sinepi kreemi ja musta sibulaga
• Aiaroheline salat värske kartuli ja kuumsuitsukala kreemiga
• Muna-kuskussisalat tomati, musta majoneesi ja forellimarjaga
• Soolatud tursk roosa kodujuustu ja jogurtiga
• „Kuiv“ bouillabaisse
• Rannakarbid veini-estragonileemega
• Laagerdunud veiseliha heeringamarjaga
• Toormarineeritud hiidkrevetid vürtside ja koriandriga
• Puuviljasalat vürtsika Tellicherry pipraga
• La flamiche au Maroilles – ehk erinevate juustudega täidetud pirukas

Magus

  • Mustikamakroonid
  • Chouquette
  • Karamelli-flan


Liitu uudiskirjaga